Routes naar - het Koetshuis - de Struintuin - Het Licht In Leusden -

het Koetshuis - theater Toermalijn - park Randenbroek Amersfoort

Parkeeerplaats Randenbroek  vanaf de Gasthuislaan/Ringweg

Heiligenbergerweg 115-119, 3816 AJ Amersfoort

In het Koetshuis Randenbroek bevindt zich poppentheater Toermalijn. Daar zijn de lessen.

 

Met de fiets of lopend:  Neem de ingang aan de Heiligenbergerweg het park in, tegenover verzorgingscentrum Nijenstede. Rechtdoor de weg volgen. Na 200 meter zie je links het koetshuis (tegenover de vijver en nog vóór het witte huis).

Met de auto: parkeer de auto gratis op parkeerplaats Randenbroek aan de Gasthuislaan/Ringweg Randenbroek naast huis nummer 123, tussen bushaltes Heiligenbergerweg. Loop de parkeerplaats  via een wit bruggetje rechtstreeks het park in. Blijf het pad rechtdoor volgen en na twee minuten ligt het koetshuis rechts van je.

Met de bus: uitstappen bij halte Nijenstede (buslijn 17, 80 en 82) vanaf daar zie beschrijving voetgangers). Of uitstappen bij bushalte Heiligenbergerwerg (buslijn 8) vanaf daar zie beschrijving auto.

Routes

De Struintuin van de Groene Belevenis, Hamersveldseweg 105 Leusden

Rijd, fiets of loop vanaf de Hamersveldseweg de grote P op naast kinderdagverblijf de Wiebelwagen, herkenbaar aan de vlaggen. De ingang van de Struintuin ligt aan het einde van deze parkeerplaats. Houd de schapen- en geitenweide rechts van je, dan kom je bij de houten poort van de Struintuin. Fietsen graag buiten de Struintuin neerzetten.

Routes

Het Licht In Leusden, Plantageweg 13 J Leusden

Met de auto: neem vanaf  A28  afslag 7 richting Leusden. Bij de tweede afslag  sla je rechtsaf de Groene Zoom in, op het kruispunt met rechts 'Theo Meijer Sport' en aan de overkant Afas.  Vervolgens neemt je bij de eerstvolgende stoplichten de afslag rechts naar bedrijventerrein 'De Plantage'. Neem daar de eerste weg naar links. Volg deze weg tot het einde van deze straat en rijd om het laatste gebouw heen. Aan de achterkant van het gebouw ligt Plantageweg 13J.

Met de fiets of lopend: Kijk bij de routebeschrijving voor auto's en vervolg de route vanaf de Groene Zoom.